Lediga platser 7/7!

Pga. ett återbud har vi fått loss 2 st lediga platser mellan 7/7-14/7. På onsdag bär det iväg och Faeton och Silver Eaglebåtarna skall transporteras upp till Norge. Silver båtarna är köpta i Finland och jag + en god vän har ca. 600 mil i bilen framför oss (mestadels med släp). Just denna biten är väl inget man ser framemot men det ska bli väldigt kul att komma upp till Söröya igen. Meningen är att vi ska hinna med några dagars fiske innan det bär hem igen. Från den 20/5 och framåt kommer det bli fler rapporter om fisket då dom första resenärerna (förutom dom som varit på skreifiske) anländer. Den 7/6 går den första resan med flyg där jag som guide följer med. Dessförinnan har vi 2 grupper som testar fisket på egen hand. Mellan 20/5-27/5 åker Jonas Täng med 5 kompisar upp. Dom har tidigare varit på Söröya flera ggr och haft mycket bra fiske med massor av hälleflundror i vikter upp mot 30-40 kg och en hel del tungviktstorskar upp till 28 kg som störst. Den 27/5 anländer den 20 man starka truppen från Bestkustfeskarna och dom stannar till den 4/6. Rapporter från både deras fiske och vårt eget ”testfiske” kommer snart här på hemsidan. Bokningarna börjar sakta men säkert strömma in för 2006. Hittills har ett 40-tal personer bokat till 2006 och fler är på gång. Passa på att resevera platser redan nu då det inte är bindande förrän i månadsskiftet aug/sep då depositionsfakturan skickas ut. En avstämning sker då innan med antal platser.

Jimmy