Resväg

Flygresan till Kanada är väldig smidig där vi mellanlandar i Amsterdam och möts upp hela gänget för att sedan gemensamt sätta oss på sista flyget som tar oss direkt till Vancouver. Därefter hämtas vi upp av en minibuss som tar oss till Harrison Hot Springs  där vi checkar in på hotellet.

Vi står behjälpliga till er att boka era flygbiljetter mot en mindre avgift om ni inte önskar att boka flyg själva. Om ni vill boka flyg själva så måste ni göra en avstämning med oss före så att det stämmer med ev. biljetter vi bokar till andra gäster på samma resa. Harrison ligger i tidszonen GMT – 8.

Man måste också ansöka om ett elektroniskt visum (eTA) efter man har bokat sin flygbiljett. Ansökan görs enkelt på internet och kostar 7 CAD. Ni kommer få instruktioner om hur man gör detta när ni bekräftat er resa.

Valutan i Kanada är Kanadensiska dollar (CAD) och växlas lättast på forex eller hos din bank innan avresa eller direkt på flygplatsen. Finns också möjlighet att ta ut på bankomat på plats i Kanada.