Tøff uke nappstrømmen

Nok en uke er over, den siste tiden har det blåst mye her i nappstrømmen. Med sterke vinder hver dag har fisket blitt utfordrende. Heldigvis har vi nesten alltid en mulighet for å fiske på innsiden og i nærområdet. Det er her vi har lagt ned mange fiske timer denne uken. Fisket i nærområdet har vært bra, det har vært store mengder sei på litt dypere vann. Ikke de største, men fine fisker opp til 8kg. Blant all seien har vi også hatt et bra torskefiske i perioder, med ett gjeng torsker rundt 10kg. Mye fin matfisk har kommet opp under disse dagene. Også fisket etter rødspette har blitt bedre og bedre utover sommeren, og våre gjestene har fått opplevt dette spennende fisket.

Søndag hadde vi en luke med mindre vind, og endelig kom vi oss ut på nordsiden. Kristian som var ombord hos noen svensker, startet dagen bra med 2 kveiter. De var begge rundt 90cm. Svenskene i båt 5 og 6 opplevde ett riktig bra torskefiske på morgenen med største på 12kg. Vi har også hatt en gjeng dyktige hollendere på besøk denne uken, de fisket bra og hadde flere kveiter, med største på 110cm.

Vi takker for denne ukens gjester, og ser frem til nye dager på havet!

Hilsen// Kristian, Calle & Gustav