Ja nu får vi verkligen kalla det slutet för denna säsongen 2019 här på Å!.

Fisket hur har det varit i sista dagarna då?. Under förra veckan hade vi Brittiska och Holländska gäster på campen där fokus låg på sej och flundra som de allra flesta.

Som många redan vet så blir ju just nu sejarna bara rundare och rundare snart tror man de är grå basketbollar man fångar där ute så stora o runda är många av fiskarna just nu. I år har det inte varit lika mycket aktivitet i ytan på sejen som i vanliga fall jagar lika ofta i ytan som den gör under ytan, men det har ju inte stoppat någon från att fånga dem i mängder eller att vi inte fått några stora där många fiskar nu i de senaste veckorna har överstigit 15kg och några topp fiskar som går hela vägen mot 18-19kg.

Torsk fisket är det inte någon av våra gäster som riktigt lagt mycket tid på senaste veckan men ändå har det kommit upp relativt många gigantiska torskar upp emot 20kg samt varav en över hela 21 kg. Det måste man ju säga är mer en ett godkänt resultat av torskfisket och hur det reflekterar årets fiske i generellt.

Hälleflundra fisket har varit något svårare sista tiden, många båtar har haft stolpe ut med lite försiktigare hugg samt oturliga linbrott mm. Självklart har det fångats några flundror Där Guidebåten och André själv lyckades i förra veckan få en mycket fin fisk på hela 150cm vilket blev veckans största. i övrigt i guidebåten kom även ett par andra fina fiskar varav en på hela 140 cm.

Nu inför denna veckan som blir årets sista vecka på Å har inleddes under gårdagen med att guidebåten landade en mycket fin Marulk på ca 10 kg! det är årets 4;e här på Å vilket är en helt otroligt kul bifångst!

samt ett par fina torskar och några få flundror upp till 120 cm! grym start för gästerna från England denna sista vecka!

  

Tight lines

Alexander Lindgren & André Starkenberg