Gigant #8 landad på Å

Starten på denna veckan har varit minst sagt grym! Alex har tagit semester men är kvar här uppe en vecka för att fiska med två kompisar och sin bror. 
De fiskar stenhårt efter flundra men under torsdagen var fisket trögt för de flesta förutom en båt… Daniel Andersson och hans gäng i båt 10 lyckades helt sjukt bra! De landade tre flundror under dagen med ett helt sjukt bra snitt! 161, 164 och 176 cm, helt sjukt bra och riktigt imponerande! 

Fredagen bjöd på klart sämre väder med lite mer vind under morgonen och dimma som kom och gick under dagen. Alex kom ut vid 11 tiden och krokade direkt i en fin fisk som mätte fin fina 151 cm. Även den här dagen var ganska trög mängdmässigt och det kom upp ett par fina flundror lite då och då under dagen. Någon timme efter att Alex landat sin flundra ropar han ut på radion att nu har de landat en riktigt stor fisk, lätt 2 meter! Johan som kör guidebåten och jag som kör båt 8 drar över för att kolla in fisken. Den är stor, riktigt stor. 209 cm mäter den och en helt slutkörd Jocke Leinonen får posera på några bilder med fisken innan hon får friheten åter. Helt sjukt bra jobbat!! 
Som att detta inte var nog ropar Johan på radion senare på eftermiddagen att de har grov fisk på. Denna fisk mäter 181 cm och ja, vi har verkligen ett sjukt fiske just nu efter stor hälleflundra! 

Torsk och sejfiske har även det varit riktigt bra, speciellt torskfisket har de senaste dagarna varit riktigt bra men mer om det på nästa nyhet. Nu drar vi på ett kvällspass

Tight lines! 

André, Johan och Alex