Heta flundror, torsk och snö på Å

Fisket här på Å är fortsatt bra trots att vädret de senaste dagarna har begränsat oss i vårt val av platser. Vindar från nord-nordost har gjort att vi endast kunnat fiska i området strax utanför campen. Men våra gäster har lyckats hitta riktigt bra med fisk här, bara 10-15 minuter från campen. Mestadels har det varit torsk på kroken och ett par fina fiskar har kommit upp med topp på dryga 15 kilo. Även en del sej börjar leta sig in i området och alltfler lär det bli inom några veckor.
På flundra har vi hittills inte lagt så mycket tid i och med vädret men igår eftermiddag tog vi en tur och lade ett par timmar i jakt på de platta. Resultatet? Jodå, en på 124 cm och en på 130 cm och det på bara knappa 2 timmars fiske på tre båtar. Det lovar gott för fortsättningen av veckan när vi troligen satsar lite med på flundrorna!

Tight lines! 

André Starkenberg & Johan Ekstam