3×30 kg=Havöysund!!

Fisket fortsätter att vara underbart bra här i havöysund! Idag har vi dessutom haft vädret lite mer på vår sida med svagare vindar från sydost och endast några minusgrader. Vilket efter de senaste två dagarna kändes som rena sommardagen i jämförelse.
Men fisket då? Jo, det är grymt!
Vi kom ut till våra tänka fiskeplats runt kl 9 i morse och efter att ha sökt fisken med ekolodet i kanske fem minuter droppade vi våra Big Bob jiggar mot ett fint stim på 70 meter över ca 180 meters djup. På ekolodet kunde vi se hur skreien direkt kom upp och mötte våra beten och en huggbonanza utan slut var igång. Vi hade fisk på så gott som hela dagen och de längsta uppehållen utan fisk på kroken varade bara några få minuter. Torskarna tycktes bara bli fetare och fetare och de fullkomligt spydde ur sig betesfisk i form av lodda. Framåt fyratiden var alla helt slutkörda och började styra mot hamnen. Väl tillbaka kunde vi summera en helt otroligt bra dag med tre 30 kilos torskar och så många 20 kilos att alla tappat räkningen! Vädret inför imorgon ser ännu bättre ut och vi kan knappt vänta på att få komma ut igen!
Nu väntar kungskrabb-buffén på restaurangen och lite välförtjänt vila innan vi drar ut igen!

Tight lines!
André och Douglas

Dave med en 30 plussare!

Paul visar hur man bänder 30 kilos skrei!

25 kg, helt ok det också!