Stora flundror och nytt camp rekord i Risöysundet!

Dom senaste dagarna har levererat bra med många stora hälleflundror, Uer och Torskar i Risöysundet.
Reidar Hagners gäng lyckades väldigt bra med flundrorna, topp fisken mäter in på 150cm samt en spinnfiskad på 133cm! Dom hade också kontakt med en större fisk som bara långsamt simmade ut mot djupet där den tyvärr valde att kliva av! Dom riktigt stora finns därute!
En båt från samma gäng gjorde ett försök på Uer och redan första släppet blev det fulla tackel.

I guidebåten har vi ägnat oss åt mixfiske och har fångat Hälleflundra, stortorsk, storsej, Uer, Långa och Sandskädda.
Söndag eftermiddag var det torskfiske på schemat och vi styrde båten mot ett måsdyk. Väl där kunde vi på ekolodet se tecken på sej glufsade torskar. flera gånger stod alla gäster med spöna böjda ända ner till handtagen. Men det dröjde till tredje driften innan praktikanten Marcus Eriksson lyckades kroka en fisk, när väl gjorde det gjorde han det med besked. Det visade sig vara en riktig prakt torsk på 20,65kg och 137cm. Vilket resulterade i både ett nytt camp rekord och personbästa för Marcus. Vi gratulerar honom till den fina fångsten!

Martin Johansson & Marcus Eriksson