Monsterflundran i Nappströmmen, Nytt årsbästa för NSA!

Idag så är det blott 4 båtar kvar som fiskar, och alla besättningar är från Holland. Vädret har inte varit lika fint som tidigare dagar, men fortfarande lugnt och fint, och nappstraumen har legat realtivt lugn.

Alla 4 båtar ville satsa på hälleflundra sista dagen, en sista hårdsatsning innan hemfärden, och med spön i högsta hugg körde alla ut imorse.

Strax innan lunch fick jag ett telefonsamtal. En upprymd holländare ringer mig och säger ”One meter, one 98 centimeters”
Jag trodde först dom hade fångat 2 separata flundror runt metern, men Han tillrättavisade mig med ett skratt, och jag fick dagens chock! Så med en enorm glädje så vill jag presentera det nya årsbästat för NSA på 198(!!!) Centimeter och 103,8kg enligt tabell.

Samtliga av oss på Nordic Sea Angling vill verkligen gratulera fångstmannen Albert De Boer till en riktig drömfisk, en helt otroligt fisk som kommer minnas länge! Han beskrev en hård fight och en enorm glädje när den landades lyckat, och åter fick simma vidare

Utöver det så har flera hälleflundror fångats senaste dagarna, men ingen som kan mäta sig med Alberts drömfisk!

Oven n out

Henric Appelgren

Albert De Boer till höger med en ENORM Hälleflundra på 198cm!