Stortorskar och fina flundror på Å.

Vädret och fisket har verkligen varit på vår sida dom senaste dagarna.
I guidebåten har vi dom senaste 2 dagarna riktat fisket på flundra efter dom första dagarnas fantastiska torskfiske där max fick två nya PB torskar på först 19 kilo och för att sen i släppet senare putsa till det lite ytterligare till hela 21 kilo, härligt jobbat Max =)
Gårdagen började klockrent kan man säga, redan efter ett par minuter in i första driften small det på hos Thomas i fören och efter en stunds kämpande landade vi dagens första fisk på fina 123cm, det fortsatte sedan med några väldigt tröga timmar utan en enda kontakt innan det på sista driften small till igen och även denna gång på Thomas spö och upp kom en fin fisk på runda slängar 90cm=)
Andre var ute och guidade Jan Richter och hans gäng under gårdagen och dom lyckades med bravur, dom landade hela 5 flundror med en topp på 107cm.
Alexander var även han ute igår och guidade på spättafisket med ett väldigt gott resultat med flera fina fiskar runt kilot.
Britterna i båt 5 har även dom haft ett mycket fint torskfiske och dom har även fått några fina flundror som bonusfångst, så vitt jag vet är dom fortfarande ute och fiskar och dom har landat 2 st fina flundror idag med =)

Tight Lines

Martin, Alexander & André