Du vet aldrig vad som nappar i Nappstraumen!

Hittills har det varit lite blåsigt här i Nappstraumen men redan på onsdagen var några båtar ute precis utanför campen för lite rödspätta. Igår satte nog samtliga båtar fart mot nordsidan innan vinden skulle dra i för mycket. Torsk och framförallt sej nappade på innan vågorna fick oss att söka lugnare vatten. På sydsidan fiskade vi framförallt efter torsk men som bonus nappade en havskatt! Vi fick även kolja, bleka och långa under dagen. Under kvällen åkte några båtar till en lugn vik för att fiska rödspätta och de var verkligen på hugget inne på grunt vatten!

Idag har mycket tid lagts i strömmen då det har dånat ordentligt ute på nordsidan. Ett par flundror har kommit upp efter noggrant nötande, men så nu hoppas vi på bättre utdelning till helgen. Vädret kommande dagar ser riktigt bra ut, framförallt med start söndag så både jag och nyanlända guiden Tony tror på bra fiske! Själv ska jag hem för laxtrolling och midsommarfirande, skitfiske nu resten av veckan säger jag.

Jonathan & Tony