Tack från oss i Havöysund!

Då har de sista gästerna här i Havöysund åkt hem och det är dags att packa ihop campen och ladda för 2016!

men vilken avslutning det blev,vi hade minst sagt ett helt fantastiskt fiske som i sin tur gav en fantastisk stämning på Campen.
Det landades många fina hälleflundror och som vanligt i Havöysund så tappades det RIKTIGT stora fiskar, hur stora ja det kan vi bara fantisera om.

Nästan alla båtarna hoppade över frukosten och utnyttjade alla fisketimmarna för vi hade verkligen tur med vädret.Jag får frågan många gånger per år, hur länge kan man fiska i Oktober månad?
Vi fiskade 12-14 timmar per dag och tro mig, det räcker! När jag gick runt efter sista dagens fiske var det lyriska men trötta gäster som jag pratade med, och de flesta använde följande ord när de skulle beskriva fisket.
”Helt j…a sjukt fiske”, ”Helt galet fiske”, ”Sanslöst fiske”, ”Det var ju för f.n fisk i varje drift” mm.

Så nu när jag sitter i skrivande stund så kan jag bara skriva ett ord,SUCCÉ! vi landade riktigt många hälleflundror med topp fyra var 184,180,155 och 153 cm.

Hela veckan avslutades med ett helt brutalt Nordsken som fick gästerna att tappa hakan. Snacka om en fin final med en massa fina minnen.

Sist men inte minst vill jag tacka alla fantastiska gäster som jag haft detta året och hoppas att vi ses nästa år för jag är här och väntar på er!

Ulf ”Oxen” Hugsén, Sebastian ”Lappen” Hoogers

Tack för 2015!