GetAway Sea Angling finns nu på Facebook

GetAway Sea Angling är vårt nya koncept för utlandsresor efter de tropiska fisket runt om i världen. Tillsammans med Skandinaviens största researrangör av utlandsresor GetAway Tours har vi ni skapat detta företag för att kunna erbjuda fler resmål med samma trygghet som tidigare när ni åker med oss.

Nu har vi också skapat en facebooksida som ni kan ”Gilla” för att följa fiskerapporterna från våra olika destinationer runt om i världen, samt ta del av våra specialerbjudanden, sista minuten chanser och se både filmer och bilder som får en att drömma sig bort till varmare stråk.

Dela gärna våran sida så ska vi göra allt för att hålla den levande och intressant för er följare.

Johan Mikkelsen

Tryck HÄR för att komma till GetAway Sea Angling´s Facebooksida

Thomas Søbirk med en av de starkaste fiskarna från Panama - Cubera Snapper!

Mads Sylvester Jensen med en grym Barracuda från Maldiverna