Nytt CAMPREKORD i Nappstraumen!

Hårda vindar har hindrat oss från fiske till havs men igår blev det en liten lucka i prognosen och direkt tog vi chansen! Väl ute visade det sig att förhållandena var ännu bättre och så även humöret på skreien. Stora huggvilliga stim avlöste varandra i de böljande dyningarna. Fick rapport från Caroline Karlsson i båt 4 att en stor fisk landats. Vågen som gick till 27kg dunkade tungt i botten! En ny våg fick användas och fångstmannen Lars Åhlin log brett när vikten fastställdes till 32,8 kilo! En vikt som höjde CAMPREKORDET för torsk med två kilo. Den va maffig får jag säga. Ett stort grattis från NSA! Utöver denna gigant landade de ett par fiskar runt 20 kilo och oändligt många därunder. Sent på kvällen fick jag rapport från Båt 1 och kapten Marulk att de hade ett fantastiskt fiske med många fiskar runt 20 kilo och de nötte på ända in tills mörkret tvingade dom att ge upp.

Idag måndag är vindarna minst sagt hårda. Har blåst över 20 m/s inatt, men vinden börja falla nu och det ser faktiskt ut att bli fullt fiskbart imorgon tisdag. Rapporter kommer.

Återigen, stort grattis till Lars, samt Caroline och Mikael till det nya camprekordet som alltså lyder 32,8 kilo!

Jonathan & Mats

Lars Åhlin med 32,8 kg skrei - Det nya camprekordet!

Lars igen med en 20 kilos!

Det fanns även sej på sydsidan!