Utklassning av danskarna med 174 cm på topp i Nappstraumen!

Det GALNA fisket fortsätter och det gör det i röd-vit favör. Tidigt på morgonen klippte dem en riktigt grann flundra på 174 cm och satte ribban för dagen direkt. Fisket under denna tiden är inget mängdfiske och det kan gå långt mellan huggen men skam den som ger sig, belöningen kommer för eller senare. Danskarna ligger i som blodiglar och det ger resultat. Precisionsfiske i strömmen med vind, ström och vågor som parametrar gör det klurigt men dem lyckas styra rätt på en 155 cm strax efter lunch som blev deras 5 över 150 cm för veckan och det är två fiskedagar kvar!

Jag och Tony hade två snabba hugg på morgonen och därefter var det stendött fram tills klockan 15 på eftermiddagen då jag fick ett gott hugg och i mothugget blev det en härlig tyngd och en lång rusning. Tankarna om ännu ett monster gick runt i huvudet och väl vid båten såg vi en fisk på 141 cm komma från djupet. Fisken märktes och släpptes tillbaka efter en snabb bild! Tony avslutade med en mindre flundra på slutet innan mörkret kom.

Som tidigare nämnt, inget mängdfiske men riktigt grymma toppfiskar blev det! Imorgon tar vi nya tag och då anländer också 5 holländare till campen!

Erik Axner/ Tony – Nappstraumen