Mr. & Mrs. Terminator besöker Sørøya

När man inte trodde det kunde bli bättre har man missat att ta med måndagen, den 31/4-2014 i beräkningen…

Här kommer Idas AkA Mrs. Terminator’s summering av dagens extrema fiske;

Hej och välkommen till my crazy beautiful life!

Precis så är det jag känner nu. När jag var liten, fick jag en jättefisk. #ironi.
Jag kan tänka mig att det var så det började – den var hela 2kg! (jag var 6år). Sen dess har det inte varit mycket fiskande på mig, annat än makrill några varma sommardagar.

Dessa dagar är long gone, eftersom jag idag drog upp en torsk på hela 31,6kg! Det var ju himla trevligt, och det kändes som dagens mål redan var nått. Jag satte mig lite i solen längst fram i båten och tittade istället på när mina vänner fiskade. Efter ett tag kände jag att jag var tvungen att fiska lite till, så jag gav det ett försök – och vips, så drog jag upp en till. Denna var nästan 160cm lång och vågen visade hela 29kg – vad roligt! Men nu fick det väl ändå vara slut tänkte jag, så jag satte mig än en gång i solen och åt min lunch.

Jag började ganska fort att frysa, så Johan tyckte jag skulle fiska lite till. Jahaja, kallt var det och solen var ingenstans att se. Så då fiskade jag väl då, och drog upp en till torsk på 27kg.

Om det vore möjligt att ett leende kunde gå hela vägen runt skallen och kapa ett huvud i två, så hade det hänt idag. En helt fantastisk dag som jag aldrig kommer att glömma – I’LL BE BACK!

Även vi andra fiskade extremt bra idag. Totalt landades det 3st torskar över 30kg. En i båt 2 (Team Paul Stevens), en i båt 6 (båt Jacob Lindberg) och, vilket redan nämnts, en i båt 5 (brudbåten). Bara i Jacob Terminator Lindbergs båt togs det, fördelat på tre man, hela 30st 20+are!!! Nytt rekord? I Pauls båt tappade de räkningen efter 15…

Att ha en sådan här dag efter helgens hårda vindar känns verkligen fantastiskt. I morgon blir det att gå ut runt klockan tio för att först nöta flundra ett par timmar och sedan hiva torsk igen.

SØRØYA RULES!

Ida Lunde & Hannes Ribbner, Sørøya

Ida Lunde, första tjejen med en torsk över magiska 30 kg!!!

(Så vitt vi vet så är det ingen kvinna som någonsin har fångat en torsk över 30 kg, om vi har fel så hör i så fall av er, tills dess anser vi att Ida är den första)

Denna vägde hela 31,6 kg och föll för en Big Bob i Blue Glamour!<br />Spöt var såklart ett Westin jigging 250-400 gram” /></p>
<p><img decoding=

Inte långt efter hon hade lyckats fånga 31,6 kilosen så lyckades hon bända upp den här långa torksken som drog ner vågen till 29 kg! <br />” /></p>
<p><img decoding=

Här kan vi ha den lyckligaste guiden för tillfället! Johan Mikkelsen med en torsk på 27 kg!

Anna Löfgren fortsätter att landa 20 kg plus torskar!

En till 20 kg plus torsk.. Sørøya!