Fantastisk avslutning från Nappstraumen med ännu en 30+are!!

Vi har nu fiskat klart för denna veckan i Nappstraumen och kunde inte ha avslutat på ett bättre sätt. Under dagen har vi haft ett grymt skreifiske med så mycket fisk över 15 kg att det stundtals blev larvigt.. Dem var överallt och högg stenhårt i grejerna! Vi lyckades pilla upp hela 10 st över 20 kg idag med 4 st över 25, närmare bestämt 25,5, 25,5, 25,85 och 26,9 kg samt ännu en 30+are som vägde in på 30,2 kg!!

Den andra 30+aren under veckan och det verkar vara sanslöst mycket stor fisk i området! Vi valde återigen att utnyttja sydsidan som större delen av dagen låg som en spegel med vilt jagande torsk upp till 25 meter under båten! Flertalet nya personbästan blev slagna och tangerade, bland annat Anders och Ola som fick på 25,5 kg respektive 25,85 kg vilket gjorde att ALLA i ”Boråsgänget” nu åker hem med ett PB på över 25 kg. Magnus tangerade sitt pb på 26,9 kg och jag själv fick den stora äran att landa min ANDRA 30+are som vägde in på 30,2 kg!

Det är synd att det inte är fler gäster här förrän om ca 1 vecka då fisket är magiskt bra.. En fullständig slutsummering av veckan kommer under dagen imorgon så håll ut tills dess och njut av bilderna! Nappstraumen är riktigt grymt på skreien!!

Erik Axner – Nappstraumen

Anders Uddh med nytt pb på 25,5 kg!

Tony med en 25,5 kgs!

Ola med nytt PB på 25,85 kg!

Magnus med tangerat pb på 26,9 kg!

Dagens toppfisk på 30,2 kg till guiden!