Långtur till Råsa på Söröya!

Strålande sol, vindstila och totalt blankvatten var det som vi möttes av klockan 6 imorse när vi lämnade hamnen med sikte på Råsa! Väl ute på plats möttes vi av sjuka koncentrationer av småsej och hungriga torskar under dessa stim. Vi fångade mängder med fisk mellan 10-15 kg och ett antal torskar runt 16-18 kg under dagen men de riktigt stora lös med sin frånvaro. Det var sanslösa mängder med torsk ute på grunden och alla fick drilla sig trötta. Alla båtarna kände sig dock nöjda framåt eftermiddagen och drog sig sedan hemåt med ett leende på läpparna! Imorgon väntar hårdare vind från nord så en eftermiddagstur planeras in i dagsläget!

Erik Axner- Söröya

Nicklas med dagens största torsk tagen på Big Bob 480 g!

Sjuuuukt fiskeväder!

Mycket fisk var det där ute!