Första fiskedagen på Söröya gav både flundra och NSA-målare!

Veckans gäster är verkligen lyckligt lottade med vädret och möttes idag av strålande sol, varma grader och ett vindstilla Söröya! På morgonen låg det dock lite gammal sjö kvar från gårdagen så vi valde att fiska ute på kanterna i jakt på stortorsken! I guidebåten landades vi ganska snabbt en flundra på ett av grunden som mätte 104 cm. Lycklig fångstman blev Hultin från Örebro.

Torskfisket var stundtals riktigt fint och under dagen landade vid två torskar över 20 kg i Guidebåten som blev nytt pb för både Nicklas på 20,65 kg och även till Anders på efterlängtade 22 kg. Utöver det landades ett några torskar runt 14-17 kg och även de andra båtarna rapporterade nån fisk i samma storleksklass!

Imorgon blir det ännu bättre väder och det står långtur på schemat! Vi laddar oss för fullt här nu och sticker imorgon bitti!

Erik Axner- Söröya

Anders med 22 kgs!

Lycklig man med PB! Ett mål som han haft sen 2000!

Skönt trippelhugg! 15 kg , 17 kg, 12 kg!

Nicklas med nytt PB på 20,65 kg!

Hultin med flundra!

Nicklas med 17 kgs!