100 märkta i Havöysund och nytt NSA rekord!

De sista dagarnas fiske har minst sagt varit galet bra! Igår så summerade vi hur många hälleflundror som tagits sammanlagt i alla båtarna och kom fram till hela 133 st. med toppfiskar på 165 och 179 cm.

Idag så var det verkligen en helt galen dag på många sätt. Vi i guidebåten satte ett nytt NSA rekord när det gäller antal hälleflundror under ett och samma fiskepass. Vi lyckades med bedriften att landa hela 26 hälleflundror och tidvis var det trippelhugg och hugg i varje drift. Att säga att vi hade ett galet fiske är en underdrift, och vi tappade även en heldel i ytan. Som grädde på moset fick jag märka min 100e hälleflundra i år som mättes till 100 cm vilket känns otroligt bra. Av de 26 hälleflundrorna fick 24 friheten tillbaks.

Som om inte detta vore nog lyckades en av våra gäster landa en hälleflundra som mättes utanför båten till hela 184 cm. Vi på NSA gratulerar till ett otroligt fint PB! Vi vill även passa på att gratulera Ulf German med sitt ny PB som han satte igår på 165 cm. Så topp tre så här lång är 165,179 och 184 cm, och alla simmar vidare i friheten.

Ulf ”Oxen”Hugsén

så ha vi märkt 100 hälleflundror här i Havöysund!

Nr 26 och nytt NSA rekord!