Hawaiisund!

Föra veckan präglades vi av hårda vindar och regn och då klagade vi, denna veckan har vi haft ett helt fantastiskt väder med ingen vind alls och då klagar vi med (med glimten i ögat). Så hur skall det vara för att en fiskare skall vara nöjd?

Fisket denna veckan har varit lite so en berg och dal bana, vissa har fiskat riktigt bra medan andra slitet lite mer. Det har landats en hel del hälleflundror med åtopp på 160cm men man har varit i betydligt större så denna veckan har det varit lite stolpe ut när det gäller de riktigt stora.

Helt ärligt så är det skönt att landa på jorden igen för det fisket vi haft innan har varit helt galet bra.
Torsken är verkligen på gång och det har landats fina torskar varje dag. Jag var nere på bryggan precis och träffade på ett gäng som bara varit ute ett par timmar och hade mycket torsk med sig in med topp på runt 15 kg.

Nästan alla båtarna är ute nu och sist jag pratade med ”Lappen” hade han precis tappat en ”bättre” hälleflundra efter en stunds fight; lin brott. Sådan som händer när man inte går över sin utrustning då och då (typiskt guider).

Ulf ”Oxen” Hugsén, Sebastian ”Lappen” Hoogers