Helt galen start av Sportfiskegiganten!

Idag när vi begav oss ut så spred sig båtarna åt alla väderstreck och olika långt bort. Vi i guidebåten valde västerut och genast fick vi kontakt med hälleflundran. Men, tyvärr så vann hälleflundran denna gång! Vi byte plats och sedan var det galna fisket igång. Det var hugg efter hugg och som grädde på moset avslutade vi med ett dubbelhugg! Vi kunde summera till 8 landande hälleflundror med topp på 119 cm och många tappade.

Andra båtar drog söderut där de minst sagt hade drömfiske och bästa båt räknade in hela 15 hälleflundror. Ulf Gerdman och Niklas Christensen valde att ta det lite lugnt på morgonen och seglade iväg sist till en av våra mer närliggande fiskeplatser. Och vilket resultat! Hela 5 hälleflundror landade (med topp på hela 179 cm) som fångades av Niklas, så vi på NSA tar av våra kepsar och gratulerar till denna grymma fångst som givetvis fick friheten tillbaks!

När alla båtarna kommit in så kan vi summera ihop: 60 hälleflundror
med många mellan 120-138,och topp på hela 179 cm! hur den här veckan kommer att sluta skall bli otroligt intressant att se!

Ulf ”Oxen”Hugsén