En fantasktisk vecka avslutad på lofoten!

Denna veckan har varit helt fantasktisk med mycket och stor fisk till alla och som grädde på moset fick nästan alla se späckhuggare som hoppade och lekte runt båtarna.

Veckan inleddes lite blåsigt och det var mkt gammal sjö. men redan andra dagen kunde vi söka oss utåt mot djupkanterna där vi fann stor sej upp till 13kg och fler strax där under. på söndagen väcktes nog alla på campen av det nya camprekordet på flundra på 214cm vilket tände alla och på måndagen var det ett riktigt rejs på flundra och 3 av båtarna fick flundra över 130cm där dom 3 toppfiskarna var 146,143,137cm vilket är ett bra resultat. både 146cm och 137cm flundran kom på en ny jigg som vi håller på att testfiska som heter crazy dazy som är en riktigt het jigg som kommer från Kinetic som kommer ut nästa år ett måste i draglådan!!

igår som var sista fiskedagen för detta gäng gäster så kom det sej upp till 12.5 och nägra flundror i den mindre klassen upp till ca 1m men samtidigt som vi stog och fiskade sej för fullt så dök späckhuggarna upp och bjöd på en riktigt häfftig uppvisning under dryga 1 timmas tid.

För er som undrar hur det gick i landskampen mellan danmark och sverige så kan jag bara medela att danmark vann med riktigt mycket både på sej,torsk och flundra. men till sveriges försvar kan jag säga att vi inte stälde upp med våran vassaste båt skärpning team P,R,O;)

nu väntas ett nytt gäng till kvällen och ska bli kul att förhoppningsvis se nya drömfiskar komma upp!!

/Fredrik Schmiterlöw

Peter Kirkby med sitt nya pb på 146cm

peter med crazy dazy

143cm flundra till danskarna

inte den största men en fin liten flundra

späckhuggarna som dök upp vid båten