Runningen levererar NSA-Målare!

Igår så anlände de nya gästerna hit till Söröya. Väderprognosen för veckan ser dessvärre inte särskilt lovande ut med både hårda västliga vindar och regn så gästerna hoppade direkt från bilarna ner i båtarna och gav sig ut på havet i lugnet före stormen. Några av båtarna fiskade hela natten med goda resultat. Dem fångade bland annat många fina torskar mellan 15-20 kg med en topp på strax över 20 kg på Runningen. Utöver det var det även ett mycket gott havskattfiske ute på Runningen med mycket goda fångster. Väderprognosen säger som sagt att det ska vara väldigt tufft väder i veckan men vi får väl se, just nu ska det blåsa 13 m/s från väst men vindstyrkan ligger för tillfället endast på hälften av det. Vi håller tummarna för att vädret inte blir så illa som förutspått och blickar vidare mot nästa fisketur istället!

Erik Axner – Söröya