Halvlek denna vecka.

Då har vi fiskat 3 dagar och har hela 3 dagar kvar innan nästa gäng kommer upp. Vilket fiske! Denna vecka har det kommit upp hela 9 NSA ”Super” målere med toppfisk på hela 33,2kg och det var jacob ”terminators” Lindbergs 5e 30 plusare! Vi fick även säsongens första kveite och även här kom model större! Efter att den kom upp till ytan så bestämde den för att bjuda upp till ”dans”, den rusade 50 m med hård ställd broms och Carsten Faber fick börja pumpa upp den igen för att sedan ytterligare göra en ny 50 meters rusning. När man fått in den i båten så mättes den till hela 159 cm och vi hälsar Carsten välkommen till club 50+ C&R, som om inte detta var nog så tog han även 3 st NSA målere med topp på 27 kg!
Som sagt så fortsätter detta galna fiske och man undrar vad det kommer att sluta med!? Men som sagt försök att hålla ner era förväntningar så blir ni inte besvikna och kom ihåg att en torsk på 20 kg är jävligt STOR och det är inte bara att åka ut och hämta dom. I morgon väntas det hård västan vind så jag gissar att man slickar sina öma muskler och firar sina BP men någon typ av ”vätska”..

Johan Mikkelsen/Ulf ”Oxen” Hugsén/Mats meck

En otrolig bonusfisk under skreifisket! NSA gratulerar till Carsten Faber till ett riktigt fint PB med hela 159 cm C&R

En av Fabers tre