Redan över 20 st ”NSA super målere”!

Efter ännu en intensiv dag på havet med nya gäster så försöker man summera ihop den senaste tiden. Och om vi har räknat rätt så skall det ha tagits 21 st ”NSA super målere” det vill säga torsk på över 30 kg!! Det skulle då betyda att vi redan nu har tagit fler 30 kg plus torskar än under hela förra året på campen.

Och för att återkomma till dagens fiske. Ute på havet var det grovsjö med en del vind som gjorde det svårfiskat, däremot så var det helt spegelblankt i fjorden. Fisket bedrevs på båda ställena med god resultat. Det kom totalt 3 st över 30 kg idag med topp på 32,8kg och flera 20 kg plus torskar.
Imorn väntar svaga vindar och ännu mer ömma ryggar! Gästerna skämtar reda om att de vill ha dåligt väder, men det ligger nog lite sanning i det hela då armarna hänger ner till knäna och med nöjda och belåtna leenden på läpparna.. en bra start med andra ord!

Johan Mikkelsen/Ulf ”Oxen” Hugsén