Trevlig avslutning !

I morse åkte trötta men mycket glada gäster hem! Även de sista dagarnas fiske var riktigt bra med många torskar över 20 kg. I går kväll avslutade vi med en avslutnings middag som hette duga där alla på campen deltog!! På menyn så var det grillat kött, pommes och sås, riktigt gott och super trevligt !! Under kvällen så fick jag en summering av Carsten Faber från Hvidovre sport som var grupp ansvarig för den stora gruppen på 28 pers. Totalt slogs det 18 nya PB var av flera hade PB på över 20 kg innan de kom upp till oss, det kom upp 4 st NSA “super”målere med topp fisk på 32,8 kg. Carsten själv satt nytt PB på hälleflundra och blev där medlem i klubb 152+ C&R. Kort sagt så blev även denna vecka en hitt och vi på NSA vill tacka för en mycket trevlig vecka och hälsa våra nya gäster som kommer ikväll riktigt välkomna!

Ulf ”Oxen”Hugsén/ Johan Mikkelsen och Mats ”meck”

Gött!!! Mats på hugget!

Jan Thulin med nytt PB på 27kg!

27kg även denna tagen på 480g Big Bob.