Blåsig inledning……

Havskatten på 12,6 kg som Andreas Holm-Nielsen fångade i onsdags var av allt att döma en fläckig havskatt och därmed inget norskt rekord. Det är i alla fall nytt camprekord! Andreas var också lyckosam med sitt övriga fiske och fångade hälleflundra upp till 37 kg och var nära att tangera sitt pb i fjol på rödspätta på 3,25 kg, hans största i år vägde 3,2 kg!

En annan lycksosam kille förra veckan var Anders Eriksson som var på havsfiskepremiär och fångade veckans 2 största flundror på 55 kg resp. 49 kg!!!

Under torsdagen när vi hade bytesdag så körde vår guide Thomas ut kockens ungar på en kort tur för lite fiske och Jacob Nordin som endast är 8 år gammal drog efter 15 min på en riktig stor fisk som höll på dra honom överbord………
Nåväl, Thomas kom till undsättning och Jacob lyckades sedan själv veva upp fisken som visade sig vara en torsk på hela 16,5 kg. Med ett leende från öra till öra så körde man in och vägde rekordfisken!

Fredagen var blåsig och endast lite sporadiskt fiske på kvällen gjordes men utan riktigt anmärkningsvärda fångster. I dag lördag var det stilla under första halvan av dagen men med lite gammal sjö var det ganska tufft ändå. Det blåste också upp lite grann under eftermiddagen. Men det fångades en del fina fiskar med en torsk på 21,35 kg i topp!
Nu under söndagen och måndagen arrangerar vi en mindre artfisketävling och vi kommer att 7-9 båtlag som deltager. Prisbordet är fint med priser för 20-30 000:-!
Mer rapporter om denna tävling kommer i morgon kväll!

Jimmy

Andreas med fläckig havskatt 12,6 kg

Jacob Nordin torsk 16,5 kg