Daniel Lindblom igen…..

Efter sina 2 inledande flundror på 25 kg resp. 27 kg fick Daniel Lindblom återigen en hälleflundra i natt. Denna flundra vägde dock ”bara” 22 kg….. Givetvis passade han på att nå 20-strecket på torsk också med en bjässe på 22,5 kg….. Det börjar bli dags för förra årets ”Alexander Lukas” (Ragnar Lagergren) att visa var skåpet skall stå! Team Ulken fortsatte också att fiska bra med hälleflundra på 8,5 kg till Simon och en på 15,1 kg till Robert. Den tredje teamkamraten Adam tappade tyvärr ett riktigt monster efter en tuff fight! Michael ”Tysken” Hagen fick under gårdagen också en hälleflundra på 13 kg. Vad övriga resenärer fångat under gårdagen har jag ännu inte fått rapport om, men det är väl inte omöjligt att det fångats ännu fler flundror och stortorskar i Storfiskens Rike!
Välkommen du också till Söröya!

Jimmy