Fantastisk fiske igen!

Efter att det blåst under tisdagen och halva onsdagen drog vi ut under kvällen och natten på grunden nära Sörvaer. Det var oerhört mycket sej i vattnet och under dom gick det monstertorskar……. Magnus Lundahl från Lund drog den största som vägde hela 26,9 kg! Ytterliggare flera torskar över 20 kg fångades och många riktigt stora gick förlorade. På Runningen fångades en hälleflundra på ca. 21 kg och Daniel Lindbloms gäng som tidigare haft stora framgångar här under veckan provade fisket på Andottsskallen med återigen lyckat resultat. Dom bordade flera fina torskar och 3 hälleflundror där Anders ”Junior” fångade den största som tyngde ner vågen till hela 38,2 kg! Fisket har varit helt makalöst sista tiden och vi får hoppas att fler av er får uppleva detta under resten av säsongen. Nu under fredagen och lördagen går Söröyafestivalen av stapeln och ca. 100 deltagare kommer att deltaga. Ska försöka att kika på invägningen och rapportera om deras fångster också.

Jimmy