Superfiske! Uppdaterad kl. 13.00

Hälleflundran var inte riktigt så stor som jag trodde men stadiga 78 kg vägde den och den fångades av Simon Öhlmer i Team Ulken efter bara 10-15 min kamp! Denna hälleflundra är den hittills största från Söröya i år. Hans Teamkamrater hade också bra fiske och Robert Waern fick torsk upp till 25,65 kg och Adam Waern fick en havskatt på 7,6 kg. Kul för grabbarna i Team Ulken att dom äntligen fick sin hälleflundra efter att ha tappat flera riktiga monster under sin första vecka utav dom 2 veckor som dom har bokat. Stort grattis till Team Ulken! Övriga båtar har också kommit in från nattens fiske och ca. ett tio-tal hälleflundror har fångats. Daniel Lindblom som inledde sitt Söröyafiske i går med sin första hälleflundra någonsin (25 kg) putsade sitt nyblivna pb med en på 27 kg i natt! Daniel och hans 2 kamrater provade också rödspättefisket i går under ganska kort tid med framgång och man lurade upp flera fina exemplar varav den ena passerade 2 kg:s gränsen. Övriga hälleflundror under denna natt var av beskedligare modell. Massor av stortorsk har fångats och en hel del väger över 20 kg.
Söröya är fantastiskt!

Jimmy