Laxar på Å!

Fisket rullar på bra här på Å med stora torskar, flundror, sej och LAX!
Vädret har varit riktigt fint med solsken och upp emot 20 grader här på land. Ute till havs har det blåst lite från och till men trots det har en del av båtarna fiskat riktigt bra. Flera fina torskar har kommit upp där den största vägt in på dryga 20 kg. På flundrafronten har toppen så här långt denna vecka mätt 130 cm och flera fina på runt 120 cm. Sejfisket är verkligen igång och senast igår var det riktigt race med hundratals fåglar och storsej som jagade i ytan.

Denna vecka har jag även familjen Starkenberg uppe på besök och under gårdagen bestämde jag och bröderna efter att vi sett ett par laxar hoppa här ute i närheten av campen att vi skulle ge det ett försök. Vi drog ut igår kväll och efter lite trixande med olika tekniker lyckades vi nypa 4 laxar!

Tight lines!

André, Alex & Tobbe