Nya storflundror och solsken på Å

Solen skiner och det bra fisket fortsätter här på Å. De senaste dagarna har de flesta båtlag riktat fisket mestadels efter flundra efter att vi i början av veckan haft riktigt bra torskfiske. De flesta båtar har lyckats riktigt bra med fisket och flera båtar har landad ett gäng flundror under helgen. I guidebåten har vi också lyckats bra där det i lördags var lite trögstartat men drog igång den sista timmen och fyra fina flundror fick hälsa på i båten.

I söndags var det dags för nästa storflundra här på campen. Vi guidebåten hade under dagen ett helt fantastiskt fiske där antalet landade flundror under dagen blev tvåsiffrigt. Precis när vi bestämt oss för att ge oss för dagen klipper nånting Kenneths betesfisk och drar iväg så det ryker om rullen! Efter en hård camp på ganska grunt vatten kan vi landa och mäta fisken till 158 cm. En riktigt fin fisk, grattis!

Fisket är verkligen superbra just nu och idag är de flesta båtar iväg på långtur, rapport kommer!

Tight lines!

André & Alex