Skön avslutning på Vesterålen med Hälleflundra ett stenkast från campen!

Denna veckan hade vi ett stort företagsgäng som körde 3-dagars fiske här på Vesterålen där vi fick uppleva ett fantastiskt fiske ute på en av våra långturer där samtliga deltagare fick tampas med stora torskar och långor samt en och annan hälleflundra! De andra dagarna blev vi begränsade till närområdet på grund av vädret men trots detta lyckades en flundra landas i en av båtarna och det fick bli avslutningen på ett lyckat företagsevent hos oss!

Robert Fredell med en fin flundra från långturen!
Photo: Marcus Eriksson

Dock hade vi ett skönt gäng kvar på campen som tog det lite lugnt den sista dagen då dom redan hade fångat så mycket fisk på långturen så de bestämde sig för att fiska precis utanför campen (Mindre än 1 sjömil ifrån bryggan). Inte trodde vi att dem sedan skulle komma tillbaka med både fina torskar, koljor samt en godkänd flundra! De hade tydligen lodat mycket betesfisk här inne i fjorden och under betesfisken lurade de stora fiskarna! Så även sista dagen slutade med flaggan i topp!

Njuter av utsikten från den nya hyttan! OBS. Bild tagen av Siw Steffensen tidigare i år under uppbyggnaden av hytten. Nu är snön borta och sommarsäsongen är i fullgång!

Kan också tillägga att en ny stuga är precis klar här på Vesterålen och fler bilder kommer under veckan här.

Se till att gå in och följ oss på vår Facebooksida för att se de senaste rapporterna från oss!
Följ länken nedan:
https://www.facebook.com/nordicseaangling/

Tight lines,
Johan Mikkelsen & Marus Eriksson