Härlig avslutning i Nappstraumen.

Dom senaste dagarna eller i stort sett hela veckan var varit hur bra som helst, torskfisket har verkligen levererat med mängder av fina torskar över tio kilo och även några riktigt fina toppfiskar på 22-23 kilo.

Team Marko från Västerås hade verkligen en fin avslutning på sina vecka här uppe, till en början riktade dom fisket efter torsk och det gjorde dom med bravur, fisken hittade dom fort och storleken var också den riktigt bra. Med flera torskar över 20 kilo kom dom in med ett leende på läpparna varje dag, i slutet på veckan ställde dom in siktet på hälleflundra och även det gjorde dom riktigt bra. Sista dagen lyckades dom landa 3 fina hälleflundror mellan 90-110 centimeter och dagen innan lyckades dom landa ytterligare 1 hälleflundra på ca 90 cm. riktigt snyggt jobbat grabbar!

Team Ulrik från Bohuslän levererade också riktigt bra med veckans största hälleflundra på 135cm och även mängder med fin torsk mellan 10-17 kilo där några riktigt fina torskar vägde dryga 20 kilo. Vår Holländska grupp hade även dom riktigt fint fisket i både mängd och storlek.

Ja,  vad ska man säga. Fisket är riktigt bra här i Nappstraumen just nu, dock ser det ut som vi kommer få en del vind här dom kommande dagarna, men från och med Lördag ser prognosen bara bättre och bättre ut så vi hoppas på fortsatt kanonväder och kanonfiske.

Tight Lines

Martin