Renovering i Havöysund!

Under hösten och vintern, direkt efter säsongsavslutning i år så kommer vår samarbetspartner inleda en stor renovering utav hytterna i Havöysund.
 
Badrummen skall renoveras med ny toalett, ny dusch, utbyte av kakel samt installation av fler hyllor för ökad plats. Hytterna kommer också renoveras invändigt i alla rum och fler hyllor kommer även installeras i sovrummen. Verandan mot båtarna kommer att byggas om helt och hållet samt att fönster, dörrar m.m. kommer att skiftas ut. I hytten installeras också en stor TV med fler kanaler, bland annat ett par svenska i utbudet.
 
Vi är övertygade om att detta kommer göra campen i Havöysund ännu bättre och ser framemot våren när allting står klart. Vi kommer att uppdatera med nya bilder så fort detta är klart på både hemsidan och på vår Facebook-sida.
Det finns fortfarande en del lediga platser kvar till nästa säsong men är just ni intresserade av att resa till Havöysund, vänta inte för länge för platserna går åt fort och efter denna renovering lär dem gå åt ännu fortare..