Magiskt avslutning i Nappstraumen.

Vädret sprack verkligen upp sista dagarna här i Nappstraumen vilken bjöd på en magisk avslutning.

Vissa stack norrut och vissa stack söderut, vissa fiskade torsk andra fiskade hälleflundra. Martin stack iväg norrut för att prova fisket efter torsk och sej ihop med Kurt med flera. Till en början låg vinden på ganska mycket och dyningarna ifrån den tidigare stormen låg kvar vilket gjorde det ganska svårfiskat. Dom såg mycket fisk på ekolodet men det var svårt att få dom till att hugga. Men tålamod är fiskarens bästa vän och mycket riktigt som prognosen sa så la sig vinden efter lunchtid, vilket gjorde fisken mycket mer aktiv och huggen avlöste varandra många gånger. Det var både fina torskar upp emot 14kg och många fina sejar runt tio kilo, några var till och med en bra bit över de.

Johan Vide med kamrater satsade helhjärtat på hälleflundra vilket har gått ganska bra under veckan med några fina flundror runt metern men även en fin toppfisk på dryga 130cm. Team Bosse  A.K.A Kapten krok har fått många fina hälleflundror upp till 138cm under veckan och sejfisket har varit kanonbra när man väl kommit ut på djupare vatten.

Nu är det ny vecka och nya möjligheter, morgondagen ser strålande ut så då hoppas vi på ett riktigt kanonfiske.

 

Tight Lines

Martin & Edward