Skreien nappar i Nappstraumen.

Gårdagens vindar gjorde att alla begav sig söderut för att söka lä och medan vindarna piskade på yttersidan låg havet spegelblankt på innersidan.

Fisken var på hugget på än gång när Martin med gäster hittade mängder med fisk redan vid första stoppet och den första torsken som kom upp låg på hela 17,5kg så det blev en riktigt rivstart. Dagen kom till att fortsätta så under i stort sett hela fiskepasset, det nappade oavbrutet under långa perioder med några få undantag då man kunde få möjligheten att hämta andan lite och ta sig en välförtjänt kaffe. Mathias med familj i båt 7 hade även dom ett väldigt fint fiske med flera fina torskar mellan 10-15kg och en topp på 18. Stefan och gänget i båt 1 hade den största fisken för dagen på hela 23,5 kg.

Dagens rapport kom precis in och det verkar som att dagens fiske har varit galet bra. Gästerna har fått mängder med fisk på över 15kg och det har kommit upp flera fina torskar över 20kg med dagens topp på 25 blankt, så Skreifisket verkar verkligen har kommit igång här och dom kommande dagarnas väder ser ut att bli helt fantastiskt bra så vi hoppas på fortsatt riktigt bra fisket.

 

Tight Lines

Martin Bamberg