Nyhet Vesterålen! Nybyggt boende!

Under säsongen har hantverkare slitit hårt för att färdigställa ytterligare en hytte i Vesterålen och äntligen står hytten klar.

Vi kallar denna för ”Slottet”, inte helt utan anledning. Ägarna av Vesterålen Apartment som vi samarbetar med har verkligen inte hållit tillbaka på lyxkänslan och hytten är inredd i en klass för sig. Med ett stort allrum med plats för hela sällskapet kan man luta sig tillbaka i soffan med utsikt över Jörnfjorden, samtidigt som kocken i gänget kan vara delaktig i fiskehistorierna under tiden som kvällens middag gör i ordning i det fullutrustade köket.

På nedervåningen finns utöver två toaletter och en dusch, också två sovrum, utrustade med en enkelsäng respektive en dubbelsäng.
En trappa upp ligger ytterligare två sovrum, inredda med 3 enkelsängar i vardera rum som möjliggör att vara upp till 8 personer i denna hytten. (9 vid t.ex ett par i dubbelsängen)

Denna hytten är i särklass vårt allra finaste boende som vi har att erbjuda och står redo för både denna säsongen och kommande säsonger för er som gäster. Titta in bilderna så förstår ni vad vi menar..

Erik Axner – Nordic Sea Angling