Nytt camprekord i solsken på Å!

Veckan har börjat med strålande sol och svaga vindar här på Å. Efter förra veckans grymma avslutning på veckan med två flundror över 2 meter var alla nya gäster taggade till tusen. Fisket efter flundra har varit ganska trögt de inledande dagarna men många av de fiskar som landats har varit stora! Två flundror på 150cm har landats och ett par över 130 cm. Flera båtar har även haft kontakt med betydligt större fiskar men där flundran gått vinnande ur den fighten. Det känns bara som en tidsfråga innan nästa storflundra landas här på Å!

Sejfisket har stundtals varit helt galet bra med mängder av storsejar jagandes i ytan, som tar både på fluga och alla typer av ytbeten. Sejarna börjar äta upp sig ordentligt nu och det landas många fiskar på 15 kg+!

Det har även landats en havskatt på 9 kg vilket betyder nytt camprekord! Den arga firren fångades av ingen mindre än vår galne danskguide Nikolaj Hjorth!

Tight lines!

André, Martin & Nikolaj