Flundrarace och nytt camprecord på Risöysundet!

Denna veckan gästar Svicke Gustavsson och hans vänner campen. Fisket har varit bra och även om vädret inte har varit det bästa så har vi kämpat på och många flundror har det blivit. Alla båtar har nu fått flundra men lyckligast på campen måste ändå vara Andre, som på sin första norgeresa någonsin drar till med en riktig drömflundra på 134cm. Det blev stora leenden och ett trevligt firande när dom återvände till campen efter en riktigt lyckad kvällstur i närområdet.
Dagen efter så var alla taggade på flundra, jag rattade båt 4 söderut, la en drift efter ett par minuter smäller det till rejält i P-A Carlanders spö det blev kort och intensiv faljt innan flundran var säkrad vi båtkanten. I tredje driften tar en flundra av bättre storlek Svickes jigg, den mätte in respektabla 126cm. Vi la ett par drifter till sen drog ett mindre snö oväder in så vi drog hem till campen och åt lunch i väntan på att det skulle klarna upp.
Pelle i båt 5 tog nytt camp rekord på sej, vågen stannade på 13,5kg. Pelles pojk Casper lyckade även med bedriften att fånga 3 flundor på mindre än 30min alla tog på betet Red Ed. Stort grattis Casper. Dom hade även ett bra fiske på torsk med många 10+ fiskar. Alla båtar har nu fått flundra. Ikväll ska vi tillsammans äta grillad hälleflundra på campen.

Martin Johansson, Marcus Eriksson & Erik Axner