Stormig premiär på Å

Stormig premiär på Å men nu är vi äntligen igång. De första gästerna för säsongen anlände under onsdags kvällen. Sedan deras ankomst har vädret inte varit till deras fördel. De har under torsdagen och fredagen kunnat fiska väldigt begränsat på de närmsta topparna kring campen men med ett gott resultat med flera fina torskar med toppar på närmare 20kg och flera fina fiskar mellan 10-15 kg. Lördagen blev det inte mer än att åka ut för att inse att byvindarna ligger över 30 m/s blandat med en sjuk mängd hagel och det var bara att vända inåt igen. Söndagen fick dock en totalvändning på väder, vindarna gick ner emot 5-8 m/s och solen har värmt på ordentligt under dagen så därför blev det en långtur för samtliga båtar idag. Fisket under dagen har varit toppen och torskar har landats över 20 kg med flertalet fina mellan 15-20 kg. Ett par fina havskatter som bonus har det även kommit upp. Sist men inte minst har det även fångats 3 fina flundror idag varav en kom ifrån guidebåten som mätte fina 114cm!
Vädret ser nu fortsatt strålande ut under kommande dagar så blir fler långturer under närmsta dagarna.

Tight Lines

Alexander Lindgren, Martin Bamberg