Största fisken 2016 – Vi har en vinnare!

Efter att ha gått igenom årets fångster tillsammans har vi nu kommit fram till en vinnare i vår tävling ”Största fisken 2016”. Denna tävling baseras på största fisk i förhållande till aktuellt norskt sportfiskerekord. Det är alltså inte alltid den största fisken viktmässigt som tar hem segern utan en mindre fisk som är stor för sin art kan knipa segern..

I år var det en jämn strid mellan två landade fiskar. En sandskädda nära rekordvikt och en gigantisk torsk från skreifisket. Skillnaden var hårfin men efter den aktuella rekordlistan visade det sig att Bert Williams, en brittisk stamkund från vår samarbetspartner Sportquest Holidays stod som segrare med sin enorma torsk på 41 kg från i våras under skreifisket. Vi sänder stora gratulationer till Bert för både storfångsten av torsken men även till ett presentkort på 10 000 SEK för en framtida resa.

Vem kommer stå segrande under 2017? Glöm inte att även en mindre fisk som är stor för sin art kan vara med och kämpa om topplaceringen i ”Största fisken

Nordic Sea Angling