Då var även det privata fisket över för 2016

Då sitter man här vid köksbordet och skall summer sista fisket. För egen del så hade jag gärna haft fler fiskepass men jag fick den stora glädjen att ha förmån att vara pappa ledig med min dotter Vilja, så det blev bara några få fiskepass för egen del. Fisket efter stängning var otroligt bra med en otroligt fin snitt storlek även om det inte kom någon ”moster flundra”

Sebbe och hans kompis Tomas kom upp och hälsade på i 5 dagar och det landade många fina hälleflundror var av 2st 50+, och var även i några bättre fiskar.
Jag själv lyckades själv ”pilla” upp en hel del hälleflundror med topp på 150 cm, hade man lagt en hel vecka här uppe och fiskat stenhårt är jag rätt säker på att det kommit betydligt större hälleflundror! Jag fiskar i närområdet (max 10NM från campen)
Nu råkar jag även sitta på info om torskfisket och fisket efter stor sej och det sägs att det är riktigt bra med både stor torsk och Sej utanför Ingöya 🙂 just nu. Att vi förlängde säsongen tror jag var riktigt bra för vilket fiske! Visst en liten chansning när det gäller väder men när är det inte det? Just nu i skrivande stud är det Sol, svaga vindar och -1 grad ute.

Ulf ”Oxen” Hugsén