Hårdavindar, stora häleflundror och kortspel i Havöysund!

Denna veckan har vi plågats med hårda vindar men inte ens det har hindrat oss från ett fantastiskt hälleflundra fiske.
I lördags drog vi iväg tidigt på morgonen för vi visste att det skulle bli hårda vindar från NW, vi i guidebåten han med och landa 5 hälleflundror upp till 140 cm trots att vi var i land igen kl 14.00.
De flesta båtarna hade ett helt okej fiske och störs för dagen mättes till grymma 157 cm som givetvis fick friheten tillbaks.

Resten av Lördagen tillbringade de flesta av gästerna med att avnjuta en riktigt trevlig kungskrabb buffé med en fantastisk fisk soppa. Söndagen var vi helt inblåsta så då blev det kortspel och visa kollade på fotboll och ett gäng passade på att hyra bastun. Måndag blev det fiske i närområde och det kom upp lite av vart, rödspätta, hälleflundra, kolja och mindre torskar.
Så även om det blåser hårt så kommer vi oftast ut och idag är alla ute så hur denna veckan slutar får ni veta imorgon.

Ulf ”Oxen” Hugsén, Henrik ”Kroken” Appelgren