Veckosummering med Sportfiskebolaget Hässleholm

Förra veckan va sportfiskebolaget ifrån Hässleholm här på besök, ett härligt gäng med härlig inställning och taggade på fiske.
Veckan överlag vad helt klart godkänd, med flera fina flundror och en hel del storsej som bjöd på en galen kamp, med både smärtfulla skrik som glädjeskrik =) och dom högg på allt. Vädret var blandat med superfina dagar till riktiga skitdagar rent ut sagt.

Veckan avslutades på bästa tänkbara vis, med kanonväder och ett helt galet torskfiske, med flera fina torskar mellan 10-15 kilo som högg konstant hela dagen, gänget lyckades även fånga en hel del flundra sista dagen där Ulf lyckades landa dagens största fisk på 153 cm, snygg jobbat Ulf.
Veckan största flundra bjöd Pierre på, en skönhet på 165cm, snygg jobbat Pierre.

Tight Lines.

Martin Bamberg & Johan Mikkelsen.