Veckosummering i Å.

Förra veckan va sportfiskebolaget ifrån Hässleholm här på besök, ett härligt gäng med härlig inställning och taggade på fiske.
Vädret var blandat med superfina dagar till riktiga skitdagar rent ut sagt, men veckan överlag vad helt klart godkänd, med flera fina flundror och en hel del storsej som bjöd på en galen kamp, med både smärtfulla skrik som glädjeskrik =) och dom högg på allt. Robin lyckades landa en fin storsej på fluga, vilket innebär att det är den tredje personen denna säsong som fått storsej på fluga, snyggt jobbat Robin.

Veckan avslutades på bästa tänkbara vis, med kanonväder och ett helt galet torskfiske, med flera fina torskar mellan 10-15 kilo som högg konstant hela dagen, gänget lyckades även fånga en hel del flundra sista dagen där Ulf lyckades landa dagens största fisk på 153 cm, snygg jobbat Ulf.
Veckan största flundra bjöd Pierre på, en skönhet på 165cm, snygg jobbat Pierre.

Denna vecka är säsongen sista, innan vi stänger ner för denna gång, vädret har varit helt okej men ganska blåsigt i tid och otid, just nu sitter vi inne i skydd mot regn och vind.
Men veckans Sejfiske har varit helt galet, alltifrån hundratals havssulor som dyker till en hel arme av Storsej som vältrar i ytan som en flock av vilda delfiner, och dom hugger på allt.
Veckan överlag har bjudit på ett trögt men på något sätt stabilt hälleflundrafiske, det var ganska trögt den första dagen, men tålamod är fiskarens bästa vän och tillslut så kom det upp några fina fiskar, med en topp på 125.
Igår va dom verkligen på hugget dom sista timmarna, där det landades några fina med en topp på 143 och en hel del kontakter.
Torskfisket har vart stabilt denna vecka med, Johan i guidebåten stack ut häromdagen och hade ett helt galet torskfiske med många fina fiskar och även en bonusfångst i from av en 118 cm hälleflundra, snyggt jobbat.

Tight Lines.

Martin Bamberg & Johan Mikkelsen.

Pierre med veckans största på 165cm! C&R

Robin med flugfångad storsej!!!

Christopher Bäcklund med nytt PB på flundra!! -118cm

Andreas med storsej!

Back she goes!

Bäcklund kan det där med posering

Benny med storsej!