Nytt gäng och nya upplevelser här i Havöysund

Så kom det upp nya gäster och redan första dagen fick våra gäster uppleva det mesta. Det började med massa regn och stora hälleflundror på morgonen men under dagen visade naturen sig från sin bättre sida.

det hela började med att våra norska gäster från Halden visade vart skåpet skulle stå när det gäller kveitefiske. De stack så fort det började ljusna och när vi kom till fiskeplatsen hade Henning Labråten landat och släppt en dröm fiske på hela 175cm! som om inte det var nog drillade Björn Jensen (sanna båtlag som Henning) även han en drömfisk. Efter en stunds fight kunde de mäta den till fantastiska 165 cm och givetvis fick även denna friheten tillbaks, snacka om drömstart på denna veckan!

I övrigt så hade vi en helt fantastisk dag med vikvalar som simmande omkring samtidigt som flera havsörnar svävade över oss i luften, fiske bjuder på så mycket mer än bara stora fiskar. Idag har man bedrivet mix fiske och jag har hört om riktigt bra torskfisk.

Bilder kommer senare!!

Ulf ”Oxen” Hugsén, Henril ”Kroken” Appelgren