Priser 2017

Efter en hittills fantastisk säsong under 2016 som rasslat förbi snabbare än vinden med mängder av makalösa fångster och ett fiske som översteg allas förväntningar, så blickar vi nu redan mot 2017 och börjar planera inför detta.

Vi har börjat uppdatera hemsidan för fulla muggar och först ut är självfallet priserna för 2017. Ni finner alla priser och de olika paketen under varje destination på vår hemsida. Prisbilden har inte förändrats nämnvärt på våra destinationer förutom på Å där vi tyvärr har fått en oväntat stor prishöjning på boendet från vår samarbetspartner. Detta har tvingat oss att höja priserna en del och prishöjningen varierar mellan de olika paketen. Tyvärr kan vi inte göra något åt detta, utan vi har pressat priserna så lågt som vi kan på denna destination.

Glöm inte heller att kika in på våra två nya destinationer, Vesterålen och Risöysund som bägge bjuder på ett mycket spännande fiske efter en mängd olika arter. Under hösten kommer redan ett par grupper att fiska i dessa områden, så rapporter från båda dessa destinationer kommer här på hemsidan!

Jimmy