22 kilo torsk och rally utanför Nappstraumen!

Var några dagar sedan senaste nyheten nu så hur ska man komma ihåg allt? Nå kan väl summera med att västsidan fortsätter att leverera fina hälleflundror då Bengt-Åke & Co samt britterna drog fina på 120+ bland alla bergstorskar. Störst av torskarna blev en 22 kilos som Jessica lurade! En riktigt grann fisk på 130 cm.

Själv var jag igår ute med morsan, farsan, brorsan och Marcus ”J” Johansson då de är på besök. Och vilket rally det blev! Från nedsläpp till hemfärd 2h senare nappade det konstant. Torskarna och en del sejar var som galna endast 15 minuter båtfärd från campen. För att få lite tid i vattnet utan fisk på kroken fick vi plocka av stingerkrokarna och vips så satt dagens största där på 15 kilo för ”J”.

Såna huggsexor går egentligen inte att beskriva. DET MÅSTE UPPLEVAS!

Napp i Napp helt enkelt!

Jonatan